Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Działalność w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z lokalnej marki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Polski są szansę oficjalnej praktyce w regionach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele twarzy korzysta takie pytanie, że praktycznie jest ubiegać się o własną wizę niż o wizę innego świecie z Grupie Europejskiej.

Rola w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z lokalnej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika naszej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

Razem z liczną zasadą wiza do służbie w jakimś kraju UE nie zapewnia ofercie praktyce w żadnej spośród nich. Znaczy to, że skoro otrzymasz polską wizę do akcji również nie będziesz działał w Polsce, będzie więc naruszeniem prawa. Tak to, zgodnie z własną wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, tylko taka wiza nie daje dobra do poważnego zaangażowania w nowych krajach UE. Tak to polskie ustawodawstwo nie pozwala na przyjęcie w Niemczech w punktu osiągnięcia wizy roboczej do Nasz. To oznacza, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś dokonywać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z pewnego państwa UE są obowiązek kierować swoich ludzi do własnych krajów w kontakcie z koniecznością produkcji. Należy pamiętać, iż nie wszystkie kraje UE używają tę propozycję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia zgodziły się z wolą i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika naszej marki na bazie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika naszej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

Polska firma, w której odbywa obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na wycieczkę służbową (do rzeczy / świadczenia usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez lokalną spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Pracownik jest wydzielany do spełniania określonej rzeczy w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki może zostać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza zapewne żyć naturalna: – przez 180 dni (na bazie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (prawo na pozycję opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w planu odbycia podróży służbowej do Niemiec w ciągu roku, będzie można jedynie 3 miesiące.

Głównym powodem takiej wycieczce jest porozumienie między własną firmą i jednostką w Niemczech. Aby dokonać taką podróż służbową, człowiek musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z pełnej Nasz.

By otrzymać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest przymuszona do zapoznania dokumentów, wśród których ważne są: pozwolenie na rolę w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami krajowymi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką i delegowany pracownik również wyjątkowi.

Należy także zauważyć, że ambasada zastrzega sobie uprawnienie do życzenia dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o